SCHIPHOL AMSTERDAM

SCHIPHOL AMSTERDAM

De reiservaring van reizigers begint al op Schiphol. Winkels moeten op tijd open zijn en de reiziger moet ongestoord kunnen winkelen. Toegang tot de winkels moet 24/7 mogelijk zijn voor zowel winkelmedewerkers als magazijnmedewerkers. Een grote wens van de stichting Airport Retailers Association (ARA) was daarom een veilig en betrouwbaar systeem voor sleuteluitgifte en –inname.

Bekijk project

DAELZICHT LIMBURG

DAELZICHT LIMBURG

Daelzicht koos voor de KeyConductor om tijd en kosten te besparen en om meer controle te krijgen over hun sleutels om zo ook de veiligheid van cliënten en medewerkers te verhogen. Alle aannemers, installateurs en schoonmakers die werkzaamheden op desbetreffende locaties moeten doen, hebben per individu een eigen authenticatiecode en een pincode waarmee zij toegang krijgen tot één bos met sleutels in de kast.

Bekijk project

GEMEENTE GOUDA

GEMEENTE GOUDA

In het Huis van de Stad, gelegen in de Spoorzone van Gouda, zijn verscheidene gemeentelijke diensten gehuisvest. Gebruikers van het Huis hebben de mogelijkheid om met een dienstfiets naar afspraken in de stad te gaan. Voorheen moest men de fietssleutel op de zesde verdieping van het gebouw komen ophalen en later daar ook weer terugbrengen. Dit zorgde voor de nodige problemen voor zowel gebruikers als medewerkers. Daarom ging men over naar de KeyConductor om het gehele proces te automatiseren.

Bekijk project

MÖVENPICK HOTEL AMSTERDAM

MÖVENPICK HOTEL AMSTERDAM

Het Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre telt 408 kamers en is een geliefd hotel onder zowel toeristen als zakenmensen. Bij een hotel met een dergelijke omvang zijn er veel sleutels in omloop. Voorheen vond de sleutelregistratie plaats op papier, maar sinds kort maken werknemers, leveranciers en contractors gebruik van de KeyConductor. ,,De KeyConductor heeft de mentaliteit van alle medewerkers veranderd, geeft rust en controle en scheelt tijd en geld.”

Bekijk project