KEYCONDUCTOR

ELEKTRONISCHE SLEUTELKAST

U kunt de inventarisatie van uw sleutels ook geheel automatiseren door middel van de KeyConductor. Deze elektronische sleutelkast is verkrijgbaar in verschillende formaten en werkt op basis van de KeyCop. Het systeem is zeer flexibel en kan worden uitgebreid tot meer dan duizend sleutelposities!

  • Contactloos systeem
  • Identificatie via uniek barcodenummer of UHF RFID-tag
  • Standaard kastgrootte: 24, 60, 108 of 180 sleutelposities
  • Individuele vergrendeling van de KeyCop
  • Geïntegreerde barcodescanner
  • Diverse maatwerkmogelijkheden

SLEUTELREGISTRATIE

De KeyCop, de sleutelhanger waaraan de sleutels worden bevestigd, staat centraal in het systeem. Om sleutels op te halen, loggen medewerkers in met het geïntegreerde toetsenbord van de KeyConductor. De sleutel(s) of set(s) waarvoor zij geautoriseerd zijn, licht(en) op en worden ontgrendeld.

Bij het terugbrengen van de sleutels scant de medewerker de barcode van de verzegeling met de geïntegreerde barcodescanner. De positie waar de sleutel thuis hoort, licht vervolgens op. Als de sleutel is teruggeplaatst, gaat het slot onmiddellijk dicht, zodat de sleutel niet meer uitgenomen of verplaatst kan worden. De KeyConductor onthoudt het hele inname- en uitgiftetraject.

Naarmate de toepassing groter wordt, kunt u ook extra functionaliteiten toevoegen, waaronder RFID-technologie. Dan kunnen de sleutels willekeurig worden opgeborgen, aangezien het systeem automatisch kan detecteren op welke plek in de kast een sleutel of sleutelset zich bevindt.