CAPLOCKER

DIRECT ZICHT OP WELKE SPULLEN NOG INGELEVERD MOETEN WORDEN

Op de werkvloer wordt er steeds meer gebruik gemaakt van waardevolle apparatuur. Denk aan tablets, telefoons, scanners, PDA’s en andere mobiele computers. Uiteraard wilt u dat deze apparatuur na elke dienst netjes wordt ingeleverd. Met de CapLocker heeft u meteen een compleet overzicht van wie, welke apparatuur, wanneer heeft meegenomen of teruggebracht.

Door middel van RFID technologie wordt alle apparatuur in de locker automatisch geregistreerd. Heeft iemand zijn elektronische apparatuur niet ingeleverd, dan ziet u dat meteen!

  • Automatische registratie
  • Door RFID zelfs automatische registratie per locker mogelijk
  • Diverse maatwerkmogelijkheden
  • Optioneel: opladen elektronische apparatuur in lockers
  • Mate van inbraakwerendheid zelf te bepalen

ALTIJD VOLLEDIG OVERZICHT

De CapLocker is dé oplossing voor bedrijven die de uitgifte en inname van waardevolle elektronische apparatuur gecontroleerd willen laten verlopen en over een volledig overzicht willen beschikken. De oplossing bestaat uit modules van zes kastjes (lockers) die middels een elektronisch toetsenbord geopend kunnen worden.

Het is mogelijk om elke locker te voorzien van een stroomvoorziening, zodat de apparatuur in de locker kan worden opgeladen. Ook kunt u de mate van inbraakwerendheid (NEN-normering) afhankelijk van het type apparatuur dat wordt opgeborgen zelf bepalen. Zo kunt u er bijvoorbeeld ook voor kiezen om wapens in de CapLocker op te bergen.

VRAAG INFORMATIE AAN