KEYCOP SLEUTELBEHEER

Binnen organisaties zijn vaak verschillende sleutels in omloop. Het sleutelbeheer is vaak een groot probleem. De oplossing is KeyCop sleutelbeheer; een zeer veilig en eenvoudig sleutelmanagementsysteem. 

De KeyCop is een eenmalige verzegeling en biedt daarmee extra veiligheid. Nadat u uw sleutels aan de KeyCop heeft bevestigd, kunt u deze niet meer loskoppelen. Wilt u toch af en toe de sleutel aan uw KeyCop vervangen? Dan kunt u ook kiezen voor een KeyCop met een hersluitbare beugel.

U kunt de gewenste sleutel met KeyCop herkennen aan de verschillende kleuren en nummers. Voor een eenvoudig Keycop sleutelbeheersysteem zijn er in totaal 25 combinaties mogelijk.

Heeft u meer dan 25 sleutels in beheer? Neem dan contact op voor meer informatie en alle mogelijkheden.

NEEM CONTACT OP

UHF RFID

De intelligente KeyCop bevat een standaard UHF RFID-tag voor het opslaan van informatie. Zo kan het nummer op de KeyCop op verschillende manieren gelezen worden. Door het leesbare nummer handmatig in te voeren, door de streepjescode te scannen of door de RFID-tag te lezen.

De UHF RFID-tag biedt de beste leesafstand. Zo kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor een UHF RFID-lezer/-antenne om meerdere sleutels tegelijk te kunnen lezen voor een snelle in- en uitname.

UITBREIDING

barcodescanner

Barcodescanner

Voor omgevingen waar niet veel sleutels worden uitgegeven is handmatige registratie voldoende. Wilt u de registratie nog gemakkelijker maken? Dan kunt u kiezen voor een speciale barcodescanner waarmee u de inkomende en uitgaande sleutels snel kunt identificeren.

RFID-reader

RFID-reader/antenne

Met de KeyCop bent u flexibel en kunt u kiezen uit extra opties om het uitgeven en verzamelen van sleutels te registreren. U kunt de sleutelsets bijvoorbeeld identificeren met een  RFID-reader/antenne als bureaublad variant, een antenne in het plafond of met geavanceerde beveiligingspoortjes.

Elektronische sleutelkast

Elektronische sleutelkast

Met deze sleutelkast gaat de inventarisatie van sleutels volledig automatisch. U logt in op de kast en de sleutels waarvoor u geautoriseerd bent komen vrij. Bij inlevering scant u de barcode en hangt u de sleutel(s) terug. Het slot gaat onmiddellijk dicht.
Lees meer…